IMG_20161225_095452_818

Jezelf beschrijven vind ik één van de moeilijkere taken die er bestaat.  Uiteindelijk zie je jezelf nog steeds dat tikkeltje anders dan hoe je overkomt.  Je krijgt maar één kans op een eerste indruk en ik ben ervan overtuigd dat deze indruk heel bepalend is voor hoe mensen naar je kijken.  Vaak wordt er over mij gezegd dat ze niet goed weten wat ik denk of voel.  Dat is juist, gewoonweg omdat ik heel vaak ook nog voor mezelf moet uitmaken waar mijn mallemolen naartoe zal draaien.  Op deze blog ga je niet altijd diepgaande teksten vinden, al kan dat wel eens.  Je zal er ook geen politieke meningen kunnen lezen, daarvoor ben ik te weinig op de hoogte van die dingen.  De alledaagsheid in al zijn schoonheid.  De kleine dingen die me gelukkig maken.  Hier en daar een kritische -meestal zelfkritische- noot en veel gerelativeer.  Daarvoor heb ik hier mijn nest gemaakt.  Het zou hier warm moeten zijn, en anders, pakt uzelf een zacht dekentje, meestal heb ik ook verse koffie in de aanbieding.  Welkom!

ps:  Deze blog is gemaakt met WordPress. Wanneer je komt meelezen, reageren, liken … houdt WordPress statistieken bij. Zelf verzamel ik geen gegevens en je ontvangt enkel mails van mij als je daar zelf om gevraagd hebt. Uiteraard mag je steeds van mening veranderen, kan je je uitschrijven op deze mails en verwijder ik op vraag reacties als dat nodig is.

Reageren kan als je op de titel van de blogpost klikt en dan naar “reacties” gaat.

3 reacties

  1. Ik weet niet vanwaar je ineens tevoorschijn kwam op m’n blog, maar ik ben erg blij dat ik je gevonden heb! Ik lees graag over moeilijkere thema’s en ik heb enorm veel respect voor iedereen die daar zo open over kan schrijven. Ik ben erg benieuwd naar je volgende blogs!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s