“De kinderhand is gauw gevuld” wordt er wel eens gesmaald als ik weer eens doordraaf over iets dat ik fantastisch leuk geweldig vind.  Aan de grootte van mijn handen te zien zou je het niet zeggen (wie mij kent weet dat mijn handen buiten proportie zijn, giganden zeg maar) maar in het spreekwoordelijk geval beschik ik echt over kinderhanden.  De kleinste dingen zijn capabel om mij gelukkig te maken.  Een opgeruimde tuin resulteert in twee dagen glimlachend naar buiten staren, een fijne barbecuemiddag bij vrienden die babbelend voorbijvliegt geeft me energie.  Ik begin net niet op en neer te springen bij het maken van een ûbergrote zeepbel.  Maar vooral de onverwachte kleine dingetjes doen me intens glimlachen:

anytime gasten!

En in het volgende geval is de kindervoet gauw gevuld:

Zeg nen keer “danku Oma voor de schoentjes”

 “prrrrrrrrrrtt”

 En waar ik helemaal blij om ben: Pieter blijft erin slagen om mijn verjaardagsverrassing ook effectief een verrassing te houden.  Ik doe echter geen efforke om te achterhalen wat het is, ik geniet van de idee dat hij moeite voor me doet en laat het eind de maand allemaal over me komen.  Dat neemt niet weg dat ik zo nieuwsgierig ben dat er waarschijnlijk vraagtekens uit mijn slapen komen als ik even aan het dagdromen ben.

1 reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s