“I’m thinking balls are to men, what purses are to women. It’s just a little bag but we’d feel naked in public without it.” – Sarah Jessica Parker aka Carrie Bradshaw in Sex And The City.

Ze kon niet meer gelijk hebben Miss Carrie Bradshaw.  Als ik geen handtas meeheb voel ik me ambetant.  Niet dat ik daar zoveel in meesleur, maar het is gewoon een handig iets en er zonder voel ik me een klein beetje verloren.

“Toon wat er in je handtas zit” was nog zo’n leuk ideetje uit het blogboek.  Die van mij is echt basic handtassengerief denk ik.  Zelfs minder dan de gemiddelde vrouw…

wpid-20141010_1638042.jpg.jpeg

Ondertussen is dit exemplaar al meer dan een jaar oud, maar nog steeds mijn favoriet.

wpid-20141010_1641542.jpg.jpeg

De inhoud

Vooral veel ticketjes van winkels en van de bibliotheek.  Ik heb het dwangmatig idee dat ik die moet bewaren, zo vond ik in de voorkant van deze handtas nog het originele ticket van de handtas zelf!  Alleen van de dingen waarvan ik absoluut weet dat ik ze niet meer ga terugdragen naar de winkel gooi ik de ticketjes weg.  De rest spaar ik allemaal.  Een beetje freaky, maar het heeft me wel al geholpen bij aankopen die te vroeg stuk gaan.

Dafalgan en kauwgum.  Gelukkig gebruik ik meer van de kauwgum dan van de dafalgan.

Twee euromunten.  Vermoedelijk uit het karretje van de winkel en te lui om ze in de portefeuille te stoppen.

Mijn huissleutels/autosleutels inclusief Diddlesleutelhanger (gekregen op het werk van een bewoner).

Papieren zakdoeken, parfum en deodorant.  Voor lopende neuzen en lopende oksels.

Haarborstel, lippenbalsem.  Ik heb altijd droge lippen maar vooral in de winter kan het al eens serieus uit de lip lopen.  De haarborstel is er één van K3, ooit gekocht na een zwempartijtje.  Ik moest na het zwemmen meteen ergens naartoe maar was mijn haarborstel vergeten.  Een stop in de lokale Fun bracht soelaas.  Zit ondertussen al jaren in mijn handtas.

Balpen, sleutels van mijn werk, portefeuille.

Toiletzakje met een minimum aan make-up aangezien ik bijna nooit make-up draag heb ik er dan ook weinig van nodig.  Handig eigenlijk.

Soms vind ik er ook nog eens speelgoedautootjes, de portefeuille en sleutels van mijn echtgenoot, kattenbelletjes met dingen waar ik ineens op denk tijdens het werk, coupons, achttien halfvolle pakjes papieren zakdoeken, stoffen zakdoeken, een pakje vochtige doekjes.  Basic dingen dus :-).

8 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s