Ik kocht het blogboek enkele weken geleden, het leest als een trein en werd voorgenomen op de andere boeken waar ik in bezig was.  Soms kan non-fictie ook wel eens deugd doen als break van alle romans die ik de laatste jaren verslonden heb.

Op verschillende andere blogs is er een hashtag gestart waarin je het blogboek toepast in de praktijk en het lijkt me een uitgesproken kans om het ook eens te proberen. (Ik moet altijd zoeken naar de # op het toetsenbord, i’m so oldfashioned!).  Op de blog van Kelly zelf kun je alle deelnemers spotten, ideaal om nieuwe blogs te leren kennen en zo ook nieuwe ideeën op te doen.  Soms denk ik er wel eens over om shoutyourheartout mijn eigendom te maken maar dan herinner ik me weer dat ik eigenlijk in se een gierig pin ben en mijn geld liever aan iets anders spendeer.  Tenzij iemand dat voor mij wil doen natuurlijk – ik kijk naar u die mijn naam uit de lotjespot trekt deze kerstperiode! –

Ik ga de ideeënlijst die Lilith meegeeft in haar boek door elkaar gebruiken en ik zal verre van alle ideeën exact toepassen want ik doe meestal gewoon mijn eigen goesting.

In de eerste lijst vond ik volgende blogtip wel leuk:

“Ga door je foto’s op je gsm en kies er één uit.  Vertel het verhaal achter de foto”

De foto die ik deze week nam is er één van het tv-scherm:

wpid-20141005_1905432.jpg.jpeg

Het is Miranda.  Ik tape haar in serie omdat ik het de beste comedy van de laatste jaren vind.   Miranda: haar postuur, haar mimiek, haar zingen, alles gewoon.  Ook al heb ik de eerste twee seizoenen al twee keer gezien, toch lig ik telkens te schuddebuiken in de zetel.  “On with the show then!”  Ik zie op haar website dat ze een zaalshow geeft, jammer dat ze hiermee in Groot-Brittannië blijft, ik ging anders ergens op een troittoir gaan slapen om aan tickets te geraken.

 

8 reacties

  1. Jaaa, Miranda is geweldig! Tijdje geleden heb ik je blog ontdekt, weet niet meer juist waar of hoe, en nu je een mede-#projectblogboek-er bent, ga ik hier zeker blijven meelezen.

  2. Hilarisch! Ik zag ze onlangs toevallig op TV toen ze ‘op reis ging’ naar een hotel achter de hoek. Heel grappig 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s