Soms wil ik ook een gadget. Een iPhone, een iPad, een HTC, een kindle, een mini-laptop…maar als ik me bedenk dat ik met zo’n duur ding de straat op moet word ik al zenuwachtig! Want daar dient zo’n ding toch voor, om overal en altijd en ten allen tijde bereikbaar, up-to-date en mee met den draai te zijn? Soms merk ik op facebook dat mensen hun status updaten in de sauna! In de sauna! De enige plaats op aarde waar ik helemaal op mijn gemak wil zijn, aan niks wil denken behalve aan mijn versgeperst fruitsap dat me staat op te wachten en aan het dinertje dat ik daarna soldaat ga maken…En niet alleen de eeuwige bereikbaarheid staat me tegen, ook het feit: steel eens de dag van vandaag een schoudertas. Je kan een halve maand leven van de opbrengst van de verkoop: een iPad “starting at $499” zo-oo-t! Een HTC start bij €199, en dan heb je nog maar een gewoon toestel. Geef mij maar mijn Nokia C2. Als ze mijn tas stelen gaan ze niet zot veel vinden vrees ik, een paar besnoten zakdoeken, een paar verfrommelde kasticketten en al zeker geen geld. Geld heb ik nooit bij mij…dus chiro-pannenkoekenverkopers, sorry, het is echt waar dat ik geen geld in huis heb want pannenkoeken gaan er bij mij altijd in!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s