In Flair staan een aantal vrouwen hun kont te showen in een string. Dat vind ik nu eens een onding (ook al rijmt het). Een non-slip, en niet op de religieuze manier, maar op de –verdikkedasambetantzo’nding-manier. Ik kan er niet bij dat mensen (ik vermoed dat het niet enkel vrouwen zijn) dit standaard dragen als slipje onder hun jeansbroek, als je gaat werken of in de colruyt gaat winkelen en 12 flessen water van 2 liter vooruit sleept.
Onderbroeken zijn al jaren een bron van frustratie bij mij. Ik heb momenteel 4 goeie onderbroeken. Echt, onze wasmachine draait overuren! Alle andere zijn ofwel iets te klein, ofwel iets te groot. De bevalling 4 maanden geleden zal er ook wel iets aan gedaan hebben maar de zoektocht naar een perfecte onderbroek is toch al een eindje gaande. Ik overweeg nu om eens een sloggi te kopen. Als die sloggi erin slaagt om perfect te blijven zitten dan koop ik er wel eens een paar. Een onderbroek zit pas echt goed als je niet merkt dat je er één aanhebt vind ik. En of ik dan ook ga poseren in de Flair? Haha, ja mijn ontzwangerende lichaam is echt wel niet zo photoproof…ik hoop dat ik niet de enige op de wereld ben waar aan alle kanten een restant van de zwangerschap te zien is!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s