Van thuisblijven ben ik dom geworden. Mijn verstand hoeft niet meer ten volle te werken en dat doet het dus ook niet meer. Laatst was ik bij de dokter met de baby wegens een virale infectie. “Als het niet beter is morgen, dan moet je eens zijn water binnenbrengen”. Tijdens de zwangerschap was “water meebrengen” een evidentie. Minder evident was om het “water” recht in het potje te mikken, maar dat is een ander verhaal. Tot ik ineens bedacht…hoe moet ik in godsnaam dat kind zijn water in dat potje krijgen? “Hoe ga ik dan weten wanneer hij moet plassen?” was mijn eerste dwaze vraag. De volgende vraag die meteen in mij opkwam was “en hoe moet ik in godsnaam die pipi in dat potje krijgen?” Blijkbaar was dit voldoende om de dokter in de lach te doen schieten. Gelukkig kreeg ik een systeem mee waarbij ik zijn plassertje in een soort kartonnetje met een zakje aan moest stoppen en kon ik dat gewoon in zijn pamper laten liggen….maar de volgende domme vraag durfde ik al niet meer te stellen…”wat als ik een dochter had?”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s