De geur van wasco’s en kleurpotloden kan ik met niks anders vergelijken.  Als ik dat ruik word ik meteen teruggekatapulteerd naar de kleuterklas.  Ik herinner me nog de jezusprenten die we moesten inkleuren.  In de bijbeltaferelen die erop uitgebeeld stonden kreeg Jezus steevast een roze kleed van mij, en Maria was altijd, maar dan ook altijd in het blauw.  Mijn vriendinnetje van toen kon beter kleuren, haar tekeningen waren steeds feller, mooier en beter binnen de lijnen dan de mijne.  Ieder trimester opnieuw stond er dan ook op mijn rapport dat ik “niet nauwkeurig genoeg werkte”.  Ik wist de eerste keer niet wat ze met “nauwkeurig” bedoelden, maar gaandeweg wist ik het wel.  Ik werkte steeds te rap en maakte zo domme fouten.  Eigenlijk wil ik nog steeds alles rap rap doen, dat resulteert de dag van vandaag in dingen uit mijn handen laten vallen, mij ergens tegen stoten, morsen en op tijd en stond eens iets kapot maken.  Door enkele voorzorgen te nemen kan ik al veel schade beperken.  Met de baby op de arm niks extra erbij nemen, steeds een schort aandoen op het werk als er in de keuken wordt gewerkt, geen koffie te dicht bij de laptop, aandachtig blijven met scherpe voorwerpen in de hand…enz.   En rap rap, daar stap ik toch ook al eens meer vanaf…

Ohja, en de sloggi waar ik het in Flair over heb….die zit gegoten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s