221!  Zoveel dagen zal ik in totaal thuis zijn geweest om de komst van mijn zoon voor te bereiden en ten volle te beleven.  Van die 221 resten er mij nog 2.  Het voelt net alsof de eerste september eraan komt na een lange zomervakantie, en regent het ook niet steevast op de eerste september? De idee smaakt bitterzoet, hem afstaan in de kinderopvang weegt al even zwaar door als het blije gevoel dat ik terug met volwassenen in contact zal komen.  Dat ik niet op facebook, maar rechtstreeks zal horen wat er bij de mensen rond mij gebeurt.  Aan de andere kant is het gedaan met rustig naar de bibliotheek gaan en volledige tv-series op dvd uit te kijken.  Gedaan met middagdutjes en eten voor de tv als de kleine slaapt.  En ik ging vanalles doen!  Ik ging onze trouwalbum maken, ik ging grote kuis houden, ik ging eindelijk aan mijn fotomuur beginnen, ik ging elke week een nieuw boek lezen…jaja…ik begin deze week aan de fotomuur en ik heb inderdaad een aantal boeken gelezen, maar toch zeker geen 18….voor de rest heb ik mijn kleerkast uitgemest.  Daarbij heb ik een volledige pmd-zak en twee plastic zakken gevuld met kleren die te klein zijn.  De –misschien ga ik nog wel vermageren, ik ga hem nog niet weggooien-jeansbroek hou ik aan de kant voor de vriendinnen die effectief in die maat 40 passen, de andere die ik tot op den draad versleten heb vliegen allemaal de kledijcontainer in.  En ineens kan ik weer de achterkant van mijn kleerkast zien! (en vuil dat die was…want die grote kuis is er niet van gekomen!).

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s