Kwaad…en ook een beetje beschaamd. Zo voelde ik mij daarnet. Door ellenlang thuis te zijn ben ik kind aan huis in de bibliotheek van Ieper. Zalig om daar rond te tjoolen. Op het gemak boeken kiezen, tijd nemen om ook effectief de achterkant van het boek te lezen en niet enkel te “judge-en by the cover”. Maar ook de dvd-series die ik al verorberd heb zijn niet te schatten. Ik denk dat we elk seizoen van 1 tot 6 van Grey’s Anatomy geleend hebben, nu ben ik verslingerd aan Cold Feet en volgens de computer hebben ze ook Modern Family uitgeleend aan iemand: hopelijk ben ik de volgende! Maar december was druk, veranderen van werk, een baby met meer regelmatige slaapuurtjes, lange dagen werken etc etc, dus mijn seizoen Leverage en enkele boeken waren een beetje laattijdig ingediend…en nu komt het kwade gedeelte: 13,50 euro boete astublieft! ZUUR!! En dan komt er een beetje schaamte…ik ben niet lief geweest voor de bibliotheek…veel te lang gewacht en het online verlengen is eigelijk echt geen moeite…sorry bib…misschien gebeurt het nog, maar ik ga het proberen te vermijden…gelieve mij niet meer te bestempelen als “geblokkeerde lener”…ik kan er moeilijk mee om…

1 reactie

  1. Ik durf dat ook wel eens voorhebben…. Ik krijg mijn boeken tegenwoordig nooit meer op 4 weken uitgelezen en je kan ‘maar’ 3 x verlengen, die tijd is voor je ’t weet om! De boetes zijn niet mals…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s