Zalig!  Dat uurtje tussen 7 en 8 ’s morgens op een vrije dag.  Als iedereen nog slaapt thuis…tasje koffie, op het gemak wakker worden.  Ook Marbel de poes weet wel wanneer het shnuggletime is voor haar…Gisteren kreeg Brechtje voor het eerst vorm.  Kleine schetsjes weliswaar, een beetje foefelen.

Vandaag is het even bekomen van  kerstavond en kerstdag.  Die twee dagen zullen mijn speklaagje wel geen goed gedaan hebben.  Gelukkig heb ik de voorbije weken een beetje op mijn voeding gelet, dit werd gisteren en eergisteren volledig teniet gedaan door al dat gesmoefel.  Het ligt aan de Aldi.  Ik ging op kerstavond rond 16u een schotel afhalen.  Ik groette mijn vent salut met de boodschap “ik ga de hel van de Aldi trotseren, I’ll see you back” toen ik daar echter toekwam was de Aldi totaal zen.  Het was er rustiger dan een standaard woensdagvoormiddag.  En er was nog vanalles te scoren!  Iedereen was de hel al gepasseerd blijkbaar.  Dat resulteerde in “meer tijd hebben om naar de hapjes te kijken” tot “in minder tijd door de kassa passeren” en dus “meer in de oven/de maag steken” Gelukkig is er koffie, die kalmeert alles vandaag…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s