Op kerstdag won ik 10 euro met een kraslot dat we van onze ma kregen. De verleiding om weer nieuwe kraslotjes te kopen was groot toen ik het ging omwisselen bij den Jimmy maar ik heb het niet gedaan! Het is opgegaan aan charcuterie. Daarvan weet je tenminste zeker dat je  iets in je handen hebt!   Maar toch…wat zou je doen moest je zo’n groot bedrag winnen? Zwijgen, vooral zwijgen denk ik. En een huis bouwen, helemaal naar mijn goesting in samenwerking met een interieurarchitect…waarbij ik gewoon op een kladblaadje dingetjes mag uittekenen en hij of zij die volledig mag uitwerken…. Vroeger zei ik steevast “minderen van werken”, maar nu ik maar 4/5e werk zou ik al zeker niet meer minderen, ik moet nu al zo weinig gaan! En kleren kopen zonder naar de prijs te kijken. Zo een paar keer per jaar een paar mooie stukken…en handtassen…

toch wel leuk zo dromen….misschien straks toch eens meespelen op de lotto.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s