Mijn autootje….13 jaar in 2012 en nog steeds hetzelfde vlijtige bakje als 8 jaar geleden toen ik het kocht.  Ondertussen zijn de aanvankelijke 12000 kilometers verdraaid naar 135000 en het blijft een tof wagentje.  Er is maar één ding hatelijk aan mijn voiture….het is een stort!  Ik weet dat dit enkel aan mezelf ligt, maar mijn wagen uitmesten is echt een voornemen voor 2012.  Ben ik iets kwijt?  Eerst een keer in mijn auto checken!  Er zit daar nog een UNO-spel in van toen ik nog in de jeugdbeweging zat, er liggen kleren vernukkeld in het rond, papiertjes, cd’s zonder doosje, doosjes zonder cd’s,  parkeerticketjes,…’t is vreselijk.  Soms zou ik het ding gewoon gelijk een matchbox ondersteboven willen zetten met de deuren open in de hoop dat alles eruit vliegt.  Ik vrees echter dat ik er niet onderuit kan om een plastic zak te nemen en de hele boel zelf te arrangeren….het enige wat ik nog echt mis aan mijn Yariske is een sticker “My Toyota Is Fantastic”…de max!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s