Schuif- en draaideuren…wie heeft dat eigenlijk uitgevonden?  Het is altijd iets daarmee.  Ofwel werken ze niet en sta je daar met een deur die niet meer toe of -in het slechtste geval- open kan, ofwel werken ze te goed en wil je nog passeren terwijl het ding beslist om toch al te sluiten terwijl je erdoor loopt.  Als zoiets gebeurt schiet de daver altijd op mijn lijf!  De deur beslist om te sluiten en ineens beseft ze dat er iemand doorloopt waardoor ze vlug weer openschiet.  Maar wat als zo’n deur eens een offday heeft, word ik dan verpletterd tussen twee glazen wanden?  De grootste gruweldeur is die van Delhaize in Ieper. Zo’n draaideur waar je met een winkelkar in kan meedraaien!  Horror! Toen ik deze week even een break nam van het ziekenhuis om een paar inkopen te doen was het weer prijs.  Er staat dan iemand voor mij te wachten om in die draaideur te gaan met de kar, haar ticketje te bestuderen (als je voor de opening van de draaideur staat moet je enkel kijken naar die deur, nergens anders!)  Als de opening er dan aankomt doet ze op haar duizendste gemakje om daar in te voegen, want ze had het pas gezien toen de deur alweer halfweg was!  En dan moet ik opletten om niet vermorzeld te worden terwijl ik me nog vlug erachter moet haasten!  Dan sta je daar helemaal gefrustreerd en om je helemaal gek te draaien stellen ze nog eens winkelwaren tentoon in de tussenschotten van de deur.  Alsof ik dan tijd heb om daarnaar te kijken, ik moet opletten dat ik mijn eindstation niet mis als die rondkijkster voor mij teveel interesse heeft in de miljoenste smurfenactie!

3 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s