“Morgen ga ik eens goed het kot kuisen!  ’t Is hier een mesthoop!”.  Dat hoorde ik mezelf zeggen, gisteren, nog vol goeie moed…Maar vandaag is het PATAT!  Een klopke van de voorbije week bijna niet te slapen en 20 uren te werken in het weekend.  Gelukkig is de kleine Mustie heel braaf en kan ik hem mooi in zijn parkje laten spelen want de opruimwerken verlopen maar met een slakkengangetje en overal waar ik kijk zie ik wel iets dat moet gebeuren.  

“Morgen, als je thuiskomt van je werk, dan ga ik gaan lopen!”  Damn…nog maar eens ik, nadat ik mijn eigen stramme benen vervloekte….als ik één van de twee plannen kan uitvoeren ga ik al tevreden zijn…of een half plan van de twee…

1 reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s