Er is zoveel waarmee je mij kan plezieren….: cupcakes – chocoladetaart met slagroom – koekjes met crème vanbinnen – limoenbavarois – chips met zoutsmaak – mallow cakes (aldimerk of milka, tis allemaal gelijk) – suikerwafeltjes – broodpudding met rozijntjes – appeltaart met een laag geleie vanboven  – pistachenoten die vlotjes opengaan – rijstpudding zonder fruit derin – fruittaart met patisseriepudding binnenin – chocomousse – macaroni met kaas en hesp – Leo Go – jeroen meus-wafels – zure spekken waarvan het water in je mond loopt – kroepoek die op je tong blijft plakken – zoetekoeke met een stuutje – vanillepudding met een speculoosje derin – …  ik moet alleen de weegschaal en het schuldgevoel onder tafel kunnen praten…

3 reacties

  1. Ik krijg er ook stante pede honger van. Chips, nu!!!
    En ik denk dat onze weegschaal thuis niet goed marcheert; ik zou al 1,5 kg kwijt zijn. Yeah right…. tussen welke vetplooitjes die zich verbergen dan, geen ideeç

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s