Eén dezer dagen (liever vandaag dan maandag natuurlijk) valt deze in de brievenbus!

Eén van mijn favoriete cd’s van eind de jaren ’90.  Ik heb hem eigenlijk enkel op cassette gehad en moest ik goed beginnen zoeken dan zou ik het ding waarschijnlijk nog ergens terugvinden.  (misschien in de auto, wie zal het zeggen).   Voor een cd die 14 jaar oud is vind ik hem nog steeds heel hedendaags klinken.  Het zou waarschijnlijk terug zo goed aanslaan.  De videoclip vind ik enorm amusant.  Misschien maakt men de dag van vandaag nog steeds zo’n leuke videoclips, ik zal het niet zeggen want Jim-TV of TMF staat hier nooit op.  Ik word nerveus van al die pop-ups op het scherm en die sms-“taal”….noemen ze dat volwassen worden?

1 reactie

  1. Ik vind dat ook ontzettend storend, die “chats” zijn belangrijker geworden dan de muziek zelf, de clips krijg je vaak nog maar in een klein schermpje te zien, ik vind het ook niks, kijk er nog zelden naar! Dit is wel een leuk clipje 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s