“Tiens dat stuur trekt nogal naar rechts” dacht ik terwijl ik Ilja naar de crèche voerde…Ik hoor sommigen al denken…het is nog geen 100 meter naar de crèche en je gaat met de auto?  Dat kind weegt verdikke meer dan 8kg.  Het is wel meer werk om hem in en uit de auto te klikken dan hem te voet te brengen maar kom…toen ik weer verderreed naar het werk bleek het stuur nog meer naar rechts te trekken en ging mijn eerste idee over koude banden aan diggelen…letterlijk want de band stond plat.  Na een interventie in de vrieskou van papa Guido was ik toch nog op tijd op het werk.  Die brave mens is dan nog naar mijn werk gereden om de gestopte band terug op te leggen….papaskindje?  Moi?

Donderdagmorgen 6u25, ietsje te laat vertrokken naar het werk naar mijn doen, dus het moest al een beetje vlugger gaan.  “Trekt dat stuur nu weer naar rechts?”  Ma neen…tzijn gedachten…flipt een keer niet, let op de baan.  Vijf uur later toen ik naar mijn lunchdate wou rijden…weer plat!  Ik verdenk Mark Zuckerberg omdat ik Facebook “gedissed” heb.  Hij heeft één van zijn homies gezonden om niet alleen een nagel in te rammen maar dan ook nog eens twee andere gaten te maken zodat ik toch twee keer een factuur mag betalen en het extra gevendel naar de garage erbij krijg!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s