“Mo mens, jij stinkt!” Dat riep Pieter daarnet toen hij boven me kwam hangen tijdens het badmoment van de mustiekat.  Niet moeilijk, ik heb me al twee dagen niet gedoucht en ik heb twee nachten met koorts in bed gelegen.  Vandaag kan ik eindelijk weer enigszins door mijn neus ademen maar een ferme sinusitis hield me gisteren met een bonkend hoofd en een kop vol snot aan de zetel gekluisterd.  Zo tam als een lappenpop, zo slap als een onbewaterde plant.  Vandaag ben ik eindelijk een beetje beter en kunnen we alsnog van ons gezamenlijk verlof genieten.  En ja, ondertussen ben ik zo fris als een hoentje, eindelijk terug in een jeansbroek.  Twee voordelen aan ziek zijn….een kilootje minder en een kookboek van Jeroen Meus meer.  Pieter vond mij zo zielig dat hij me wou opbeuren met een geschenkje, al dansten de gerechten nog voor mijn ogen gisteren, vandaag ga ik er toch eens in neuzen….

1 reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s