De sinusitis houdt me nog steeds in zijn greep.  Dagelijks slik (en kokhals) ik nog dafalgan om mijn bonkend hoofd onder controle te houden en mijn neus produceert stoffen die ik niet ga beschrijven.  Toch kan ik sinds gisteren eindelijk terug ruiken.  Oef, ik dacht even dat dit niet meer goed kwam aangezien ik wel door mijn neus kon ademen maar niks rook.  Nu ik terug kan ruiken heeft mijn gehoor het opgegeven.  Snot baant zich een weg door mijn hoofd en gebruikt daarvoor duidelijk elke holte die het tegenkomt om even uit te rusten.  (of dat er veel zijn, dat laat ik in het midden :-)).  Als mensen tegen mij spreken dan klinkt dit schel en luid, als ik een kraan opendraai is het alsof ik door de carwash rijd.  Niet kunnen ruiken was één iets, maar niet goed horen dat is verdikke nog een ander paar mouwen.

Deze week heb ik ook enorm gelachen met een foto in een oude flair rond een nieuwe internethype: Breading.  Een boterham uithollen en die rond de kop van je kat duwen.

Here’s how to bread your cat:

1) Take a piece of bread (If this is your first time, use a soft white bread. Experienced breaders will use rye or even multigrain.)

2) Cut a hole approximately 1 inch larger than your cat’s head. This trips some people up. Remember: the bread has to fit around the not just the cat’s head, but it’s ears, too.

3) Gently place the bread around your cat’s head.

4) Take a picture. Post it to the official in-bread cat Facebook page.

Bron: www.gawker.com

En dat ziet er ongeveer zo uit:


Marbel??  Waar zit je té?

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s