Ik merkte deze week op aan een collega dat hij telkens de kantjes van het brood neemt in plaats van een “normale” boterham.  Toen ik vroeg waarom gaf hij een moeilijke uitleg over de onoverzichtelijkheid van grote boterhammen.  Nadat ik hem een klein beetje had uitgelachen vroeg hij “Heb jij geen zo’n van die rare dingen misschien, die je niet kan verklaren maar toch leuk vindt?”….Ik kon niet direct op iets komen maar ik wist wel dat ze bestaan, die rare kantjes van me.  Bij nader inzien blijk ik ook wel hier en daar een freaky touch te vinden.  Zo vind ik het bijvoorbeeld leuk, als ik de hele dag getrappeld heb op het werk, om mijn kousen uit te doen ’s avonds en dan te voelen op de plaats waar het rekkergedeelte ooit zat.  Als er ribbeltjes te vinden zijn dan is het superleuk om hierover te wrijven.  Stiekem hoop ik soms op ribbeltjes, maar die zijn er niet altijd.  Ik heb nog niet uitgesnuisterd welke kousen ze maken en welke niet.  Ook bij het kloklezen heb ik zo’n rariteit: keer voor keer kijk ik om 22u22 op de klok.  Het is al zo danig veel voorgevallen dat ik het al niet meer freaky maar normaal begin te vinden.  “Ahja, ’t is weer 22u22”, veel minder leuk is het als je midden in de nacht om 1u23 wakker wordt en niet meer kan slapen (of om 2u34 en 3u45).  Ohja, en als het zo danig stil is rond me, dat ik het getik van mijn polshorloge kan horen….zalig maar het gebeurt veel te weinig…

3 reacties

  1. Die kousribbeltjes vind ik net vies! Zeker in de zomer als je je kousen verruilt voor sandalen en dan nog een halve dag met die ribbels op je blote enkels rondloopt.
    Ik heb geen rare kantjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s