Zijn we een gigantje aan het kweken misschien?  Tot twee maal toe kreeg ik in Renmans de vraag of mijn zoon een schelleke moet hebben.  Gasten, hij is 8 maanden, het gewicht van het schelleke is waarschijnlijk het enige van vlees dat hij mag eten op een dag, en trouwens, hoe moet hij dat gaan bijten?  Hij is nog steeds tandenloos.   “’t Hoh, hoe oud is dadde?”  (Ziet hij er nog vrouwelijk uit ook misschien dat men niet durft hij of zij zeggen) “Wat? Acht maanden?  Amaai, ik ging zeggen anderhalf jaar” mo gie, doe keer normaal!  Je zou eens moeten durven reageren “En hoe oud ben jij?  Wat 45?? Je ziet er zeker 58 uit!”  Ik vind hem er nochtans redelijk gewoon uitzien voor zijn leeftijd.  Het is ook niet zo dat je zijn ogen moet zoeken in de kwabjes van zijn gezicht.  Hij is 8 maanden en laat hem maar zo oud als hij is, binnenkort mag ik hem gaan ophalen van een fuif en zijn eerste vriendinnetje (of vriendje) mijn afkeurende blik geven.

1 reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s