“Mjaw mjaw”  Verdikke, Het Mormel zit weer op de schoot van de langharige, er zal weer geen schot in de zaak komen als ik binnen wil geraken.  Is de kortharige daar nergens om die deur open te doen voor mij?  En als ik nu eens rechtop ga leunen tegen het raam….zou ze dan open doen?…Geen reactie godver…Het Mormel krijgt weer alle aandacht.  Ah toch, een scheve blik….Ahaaaa, Het Mormel gaat terug in de kooi….daar is ze si.  “Mjaw” en alléé kom, omdat je zo vriendelijk bent, een kopje tegen je scheenbeen.  Wow, ‘t heeft effect, ik krijg eten….oeh, een vogel buiten, ik wil terug naar buiten, ik wil terug naar buiten, ik wil terug naar buiten, mjaw mjaw mjaw.  Miljaardedju ze hangt weer over Het Mormel, wat is er daar eigenlijk zo interessant aan? “Marbel godver, je komt van buiten” Ja ik weet het, maar een vogel, nu, een vogel, laat mij buiten! “Je kan nu wachten” Verdikke hij is weg…soit, kga mij op de grond gooien en legefakken, is ook altijd leuk.  Oeh wat ruik ik daar?  Een lekker geurend pakje vlees naast de warme platen?  Interesting….eens gaan neuzen voor ze het ziet.  “Durft niet hé Marbel” Damn, ze ziet het wel zeker?  Wat doet ze daar?  Het Mormel is weer eens niet in zijn bak geweest maar doet het gewoon in zijn broek zeg, loser!  Terwijl ze bezig is, ’t is het moment om aan de kraan te drinken. “Mo jong Marbel, ga uit het bad”  Hahaha sucker, ik weet wel dat je Het Mormel niet durft loslaten als het daarboven ligt, ik drink lekker voort.  “Kom, naar buiten met je apemanieren”  Yes!  Mission Accomplished!  Lo-ho-hosers!

 

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s