De Story is net voldoende light entertainment om een inslaapnacht door te komen, maar gisteren was Top Gear al enigszins verknald doordat diezelfde Story verklapte dat Matt LeBlanc de eerste eindigde in the Star in a Reasonably-Priced Car.  Damn you Story, de fun is er toch vanaf als je al weet dat Jeremy Clarkson hem helemaal bovenaan zal zetten in de rating.  Soit…de NASCAR race was minstens even amusant.  Lijkt me wel geweldig, gewoon het gaspedaal induwen en boenk boenk boenk, iedereen die in je weg rijdt een tikje geven en voorbij steken.  Nu weet ik weer waarom ik van Mario Kart hou.  Net als van bokswedstrijden op TV, ik weet het, het is fake, maar als er een tand uitvliegt en bloed rondspettert ben ik al content.  Denk nu niet dat ik mij amuseer met tijdens het autorijden in iemands’ gat te gaan hangen of bokshandschoenen bewaar voor als ik aan de rode lichten eindig bij één die me geërgerd heeft.  Ik probeer het zo netjes mogelijk te houden, liefst met de radio vulle tutte en zoveel mogelijk op de juiste snelheid, maar de meeste nieuwe verwijtwoorden ontstaan wel tijdens het autorijden.  ’t Is groen!  Gie CAVIA!

1 reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s