Tijdens een drankje deze week met mijn fantastische vriendin (die ik veel te weinig zie en waar we zeker werk van gaan maken om het te onderhouden maar het is toch niet evident als je elk een menage hebt en neen het is geen excuus want het was wel weer leuk en ja het is al twaalf  jaar geleden dat we in Gent op kot zaten en verdikke ‘tis lang geleden besef je het ook? Zou het pitashietje nog leven trouwens daar hebben we het nog niet over gehad!? ) ging het over de vasten (heilige nonnekes als wij) en verslavingen.  En neen, ik heb geen verslavingen als ik erbij stilsta….”Ook niet aan koffie?”  Miljaar ja, ik ben verslaafd aan koffie.  Gezien ik mijn tas meeneem naar de badkamer zodat ik kan drinken voor en na het douchen bewijst nog maar eens dat het zo is.  I love the smell of goeie dampende coffee in the morning, het is het enige waarmee je mij ’s morgens aandachtig kunt krijgen.  Als ik een vrije dag heb maak ik zelfs een extra grote kan zodat ik zeker de hele voormiddag sipjes kan nemen.  Mijn tas moet ook extra groot zijn. (en het is altijd een content moment als ik merk dat alle tassen uit de afwasmachine komen en ik de keuze heb uit verschillende lievelingstassen, hoe noemen ze dat, de kinderhand is gauw gevuld?).  Neen, ik drink niet graag uit zo’n sikkeneurig tasje, koffie hoort in een tas met ballen!  Om mezelf goed te praten, ik vul ze maar tot de helft, want van die lauwe drek tegen de bodem, dat vliegt meteen de gootsteen in.  En het perfecte koffiekoekje is toch echt wel een madeleintje….mmmmadeleintjes…(en niet van die schelpvormige hé, ah neen, dedie krijg je niet in je koffie gedopt als je een beetje onhandig bent zoals ik!)

1 reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s