Ok, Geoffrey, Peggy en Scofield, is dat nu zo moeilijk?  Je gaat dat kotje binnen, je zet u in dat bakje en je duwt een paar keer.  Vorig jaar deden jullie niet anders, om ter meest eieren leggen.  Ze lagen over het hele kippenplein.  Dit jaar hebben jullie één week een efforke gedaan en nu is het telkens een ontgoocheling als ik jullie hokje hoopvol open doe.  Gastjes, voor wat hoort wat hé.  Ik kom elke dag lekker graan geven, er is altijd vers water en regelmatig mogen jullie delen in de restjes van de tafel.  Gisteren zelfs extra gekookte aardappeltjes en dan nog een kluts gekookte spaghetti erbij ook.  Op de koop toe gooit de buurman nog regelmatig sla en andere gezonde groentjes over en nog is er geen resultaat te bemerken.  Die mens verwacht ook regelmatig een eitje hoor.  En komt daar nog eens bij dat ik een nieuw kookboek heb met allerlei lekkere bakgerechtjes, maar je gaat me toch niet zeggen dat ik mijn eieren ga moeten gaan kopen hé??  Dus, kom, doe jullie huiswerk en een beetje rap.  Of geen chicken run deze avond op TV.

1 reactie

  1. Scofield? Ik moet toegeven dat ik meteen Michael ‘Prison break’ Scofield voor mij zag zitten ‘drukken’ 😀 (Visueel voorstellingsvermogen, niet te doen) Misschien heeft de paashaas ze gepikt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s