Een toilet, een gladde broekzak en een gsm die erinsteekt…dat was één van mijn mindere ideeën de laatste weken.  Ik was nog niet goed begonnen met mijn riem te openen of ik hoorde al “djoensj”, zo rap of tellen haalde ik het ding terug uit het water en probeerde ik de schade te beperken.  Tegelijk stond ik te trappelen, want een keer dat je beslist om naar toilet te gaan is het moeilijk om het tij te keren vind ik.  Een beetje paniek, maar soit, gebeurd is gebeurd.  En met den één al eens rapper dan met den ander zeker?  Toen ik na een uur het toestel zag knipperen en er een plas water onder het scherm verscheen wist ik dat mijn 10 maanden oude toestel naar de vaantjes was (waar zouden de vaantjes trouwens liggen?).  Gelukkig had ik indertijd wel een goed idee en spendeerde ik zo weinig mogelijk geld aan die gsm waardoor het verlies binnen de perken bleef.

Deze morgen ging ik dan maar een nieuw toestel gaan zoeken.  Eéntje met zo weinig mogelijk gedoe erop, een camera, bluetooth èn een gemakkelijk toetsenbord.  Ik vond dit redelijk eenvoudige wensen maar eenvoudigheid is blijkbaar niet zo gemakkelijk te vinden.  Het moet allemaal met patatie en patata erop zijn en touchscreens zijn voor mij alleszins geen sinecure, ik word een beetje zenuwachtig als ik iets verkeerd aanduw (en ik heb altijd het gevoel dat mijn vingers te dik zijn voor zo’n ding).  Ik hoop dat ik er deze keer langer mee doe, en voor mijn oude toestel kreeg ik zowaar nog 0,50 cent als ik het ingaf.  Schone affaire (en schoon was hij inderdaad na zijn zwemtochtje).

3 reacties

  1. Haha, dat is mij ook al eens overkomen, maar ik vond dat ding uit het toilet vissen niet zo fijn. Ook in je wensen wat een gsm betreft kan ik mezelf helemaal vinden; bellen en sms-en en verder niet teveel gezever; Niet makkelijk meer te vinden met al die bling things tegenwoordig! Hoop dat je je nieuwe toestel snel naar je hand kan zetten.

    1. voorlopig is het toch nog even zoeken. En als de ringtoon overgaat is het precies alsof er iets spannend gaat gebeuren 😀

  2. Daar heb ik ook élke keer schrik voor als ik naar het toilet ga en mijn gsm zit in mijn zak! ’t Is nog nooit gebeurd, gelukkig. En idd een gsm zonder internet en andere fantasiekes is bijna onvindbaar, maar ik heb er ook zo-eentje, méér moet dat toch niet zijn?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s