Dan heb je je zondag gespendeerd met pintjes, picons en teveel mensen die trakteren en dan word je de maandagochtend wakker met maar één iets dat je ambeteert: twee vreselijke spinnenbeten! (en ziehier ook mijn fantastische rode pantoffels die ik meteen weer aandoe als ik straks terug thuis ben:)

Het bovenste is een beetje gelogen, ik word ook wel door een vreselijk fuzzy gevoel gestoord.  Een beetje doof door de ruis die nog in mijn oren klinkt, een beetje ongemakkelijk doordat….wat ging ik nu ook alweer typen?

It’s times like these you learn you’re no longer 21….and thank god for that, want het wordt precies elk jaar leuker en leuker.  Wat zal dat dan zijn op de scary age van 36?

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s