* X-files-tune aan * Niemand gelooft mij als ik over de boten praat.  Ze kijken me aan en knikken ‘ja’ alsof ze weten waar ik het over heb, maar in zichzelf denken ze “Fruitcup! Waar ben je in godsnaam over bezig?” Kan je hen ongelijk geven?  Wie vertelt nu dat ze de ibbie jibbies krijgt van ingepakte boten.  Ik kom ze veel te vaak tegen op weg naar mijn werk.  Het begint met de dreiging van de “convoi exceptionelle”, oranje autootjes of bij het betere werk rood-witte camionettes met knipperlichten.  Soms zelfs twee voorop en twee erachteraan.  En tussenin: !! Het Gedrocht !!  Een vrachtwagen met daarop een in-witte-plastic-verpakte boot.  Zo freaky!  Allerlei vragen komen bij mij omhoog, met op kop: waarom verpakken ze dat ding in godsnaam?  En vanwaar komen al die boten?  Want ik zie er toch minstens één per maand passeren, waar zit die stoute botenfabriek?  En derde vraag: wie koopt er zoveel boten??  Eén per maand, en bij slechte maanden zeker twee.  Om het verkeer niet op te hopen rijden ze enkel ’s avonds, waardoor niemand kan bevestigen dat er zoveel passeren maar they’re out there…de boten…je ziet ze enkel niet….beware!

1 reactie

  1. Zoals jij het vertelt is ’t inderdaad creepy. Hier geen boten te zien, maar ik zal erop letten als ik ’s avonds over straat loop…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s