De mensen denken waarschijnlijk dat ik gek ben als ze mij toevallig op dat moment tegenkomen.  De toeterende botenhater is daar weer.  Maar is dat nu mijn gedacht of zijn de vogels effectief stouter geworden de laatste jaren?  Ze vliegen soms rakelings voor mijn auto of ze blijven op hun gemak op de baan zitten als ik eraan kom aan 90 per uur.  “Oeh, nog vlug een wormpje pikken, ze gaat toch toeteren als ze naderbij komt” en dat doe ze dan ook effectief.  Ik ben de toeterende vogelwegjager.  Dan heb je ook nog een ander type ambetanteriken.  Ik wed dat ze in groepjes naast de weg staan en tegen elkaar kwetteren “je durft niet, je durft niet!” en als de weddingschap is afgesloten vliegen ze gewoon vanaf de graskant op om dan volle petrol via je voorbumper de andere kant van de straat te bereiken.  Ik denk dat ik ze altijd “Kamikaze!!!!” hoor roepen als ze dat doen.  Dus ik toeter naar de vogels om hun leven te redden…en om mijn voorbumper schoon te houden, dat ook (een klein beetje eigenbelang maar).

 

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s