Sinds een groot jaar hangt er een aanhangbootje aan ons huwelijksvlot.  Het is zo mooi, je kunt het niet in woorden omschrijven.  Tijdens het varen kijken we telkens achter ons als het er nog wel aanhangt, samen of elk om beurt.  Nu en dan kijken we elk onze eigen kant op, nu en dan kijken we naar elkaar, maar het aanhangbootje is steeds bij ons.  In dat grote jaar leerden we dat ons minibootje constant onderhoud nodig heeft.  Het vraagt veel, maar als je aan het varen bent, en je kijkt achter je, dan zie je dat kleine bootje steeds liever en liever, je kan het niet meer missen en je kijkt altijd maar meer om.  Het is altijd blij, altijd content, en nu en dan vaart het al eens alleen, het durft nog niet goed, maar het probeert.  Hoe graag je het ook ziet, de extra vracht weegt soms wel eens door.  Ons huwelijksvlot is er echter ook nog.  Al twee jaar ondertussen, en ook deze boot heeft onderhoud nodig.  We hebben er nood aan.  Alletwee.  Aan een beetje gesleutel aan ons.  We kijken altijd naar het aanhangbootje, maar er zijn ook nog andere dingen te zien.  Dinsdag meren we aan op kaai Opa en gaan we samen eten.  Het huwelijksbootje heeft nood aan brandstof.  Prettige huwelijksverjaardag liefje, ik kan me geen betere medepiloot voorstellen voor ons schip.

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s