Neeneeneen, het is niet waar, het mormel is wakker.  Zie hem daar zitten in zijn voedingstroon.  Dat krijgt zijn eten gewoon in zijn mond gestoken, dat smost aan alle kanten.  Weet jij wel dat ik eerst al mijn brokken moet opeten voor ik nieuwe krijg?  Ook diegenen die ik gemorst heb?  Nuh, ik zie dat de langharige ook al eens komt memmen als je aan haar befaamde gordijn hangt.  Damn right!  Als ik niet mag, jij ook niet.

Zie hem daar zitten, je kan niet aan hé, en ik heb je ballons gekregen van je moeder.  Ah, het is trouwens ook mijn moeder hoor, ze heeft mij geadopteerd als die van mij me heeft afgestaan.  En ik was ook een cutiepie hoor als ik klein was, iedereen zei het.  Der waren er zelfs die me gingen meenemen naar huis, ze zouden jou beter eens ergens meenemen dan kan ik op mijn gemak door het huis wandelen zonder dat je me achterna zit op je vier kruipers.  Leer maar eerst lopen klein mormel, en smoet dan maar je kitten, we gaan dan een keer een spurtje inzetten. En dan die smile op je gezicht als je de jacht begint, je denkt toch niet dat je ooit rapper zal zijn dan mij?  Haha, zelfs je moeder kan me niet pakken als ze dat wil. Always remember: I was here first!

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s