En zo ging Peggy dood op zondagmiddag.  We hadden het wel zien aankomen en ja het is spijtig…maar wat moesten we ermee doen?  Begraven in onze tuin leek tricky, met een huiskat die regelmatig bezoekers over de tuinvloer krijgt.  Ik heb geen zin om op een ochtend de gordijnen open te trekken en daar Peggy’s karkas op mijn terras tegen te komen.  Echt niet.  Wat doe je als je met een probleem in de tuin zit?  Je belt naar Quentn.  Is je tuin overwoekerd van het onkruid, bel naar Quentn, hij zal het komen vermoorden, chemical Quentn.  Wil je graag een beetje aanplantingen doen?  Quentn is your man.   En materiaal dat die kerel heeft.  Een verticuteur, een remorque, een aardeplatlegmachine, allerlei schoppen en tuinmateriaal, he’s got it!   En zo komt hij ook dode kippen wisselen voor nieuwe!

Mijn eerste verjaardagscadeau!  New Chick On The Block!

“Ik wed dat je tegen vanavond een naam gevonden hebt voor het nieuwe kippetje” zei Pieter daarnet aan tafel.

Hmmm, even nadenken…

1 reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s