“Beste klant, 

We hebben uw e-mail goed ontvangen en stellen alles in het werk om u binnen de 24 uur een antwoord te bezorgen (weekend en feestdagen niet meegerekend). 

Ook indien wij meer tijd nodig hebben om bijkomende opzoekingen te doen sturen wij u een bericht. In dit geval ontvangt u binnen 8 dagen (weekend en feestdagen niet meegerekend) een definitief antwoord van ons. 

Met vriendelijke groeten,”

 

Zo’n antwoord.  En dat voor een online aanvraag om ons van de postlijst van 3 Suisses te halen.  Hoeveel mensen moeten hiervoor in het werk gesteld worden misschien?  Ik vraag me af of dit in de volgende mail zal staan:

 

“Beste klant,

Jean-Louis die normaal voor de mailing lijst van de post kijkt, die is ziek.  Dus An ging het van hem overnemen.  Ze was het echter niet zeker of ze dat wel mocht doen van hem.  Dus ze heeft naar zijn huis gebeld, maar Jean-Louis was er niet mee gediend aangezien hij net had overgegeven omdat hij de plaag heeft.  Hij snakte naar haar dat ze hem niet moest storen, dat hij slingerziek was.  Dus legde ze vlug de telefoon in en probeerde ze haar plan te trekken.  Ze vroeg het aan Francois die naast Jean-Louis op de bureau zit.  “Mag ik die mensen hier van die postlijst schrappen?”  Francois stak zijn handen in de lucht en trok zijn wenkbrauwen op “Tjah. . . zo’n dingen. . . dat moet je niet aan mij vragen, ik behandel enkel de internet-affaires, niet de affaires met de post.”  An werd er een beetje gedemotiveerd van.  Subiet haalde ze die mensen hier van de mailing lijst van 3 Suisses terwijl ze niet zeker wist of het wel mocht.  Bij deze, An weet niet of het mag, ze zal het vragen aan Jean-Louis als hij terugkomt uit ziekteverlof, hopelijk heeft hij al gedaan met overgeven want ze is van plan om binnenkort haar nieuwe outfit eens aan te trekken.  Dus als we dan nog meer tijd nodig hebben voor de bijkomende opzoekingen zult u een nieuw bericht ontvangen. (weekend en feestdagen niet meegerekend want dan zitten we in onze luie zetel of zijn we ziek van uit te gaan).

Met vriendelijke groeten,

 

(Het moet er zeker bij vermeld worden dat de inspiratiebron Kangoeroecorrespondentie is (zie linksboven))

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s