Ik kreeg van een nominatie voor een Liebster Blog Award.  Blijkbaar is dat zo’n kettingbrief zoals we vroeger moesten versturen.  “Stuur dit naar 10 van je vrienden, doe je het niet dan zal er je iets slechts overkomen”.  Oh neen!  En in mijn klas zaten maar 10 mensen dus dat was een helse karwei om telkens 10 nieuwe mensen te vinden.  Ik vind het nu ook wel moeilijk om 11 andere bloggers te taggen want ik lees waarschijnlijk zelfs geen 11 blogs…ik doe mijn best…

Ter info: De Liebster Blog award is blijkbaar een soort van kettingbrief-achtige award waarbij bloggers elkaar nomineren. Op die manier ontdek je nieuwe blogs en kom je iets meer te weten over je collega blogger.
Je schrijft een inleidend stukje waarbij je diegene die jou nomineerde vernoemd mét link, je voegt een afbeelding toe en beantwoordt de 11 vragen die je worden gesteld. Daarna nomineer jij op je beurt 11 bloggers en breng je hen daarvan op de hoogte én verzin je een interview met 11 vragen voor hen. 

De vragen die ik van Pé kreeg:

Waarom ben je begonnen met een blog?

ik had teveel vrije tijd, begon blogs te lezen en zo kreeg ik weer zin om te herstarten

Hoe kom je aan de naam van je blog?

een beetje denkwerk, een beetje wat ik doe en hup daar had je de naam

Omschrijf jezelf in enkele woorden

horen – zien en soms zwijgen , down to earth , de kinderhand is gauw gevuld , happiness is just around the corner , you don’t know what you’ve got until it’s gone , ok, dat zijn een beetje spreuken en van die dingen maar dat typeert wel waar ik achter sta.

Bergen of de zee?

Als ik maar weg ben, take me anywhere!

Wat is je beroep?

Ik ben begeleidster bij personen met een verstandelijke beperking.

En als je een ander beroep kon gaan uitoefenen, welk zou dat nu zijn?

Ik ben razend benieuwd hoe het er in marketing aantoe gaat, ik benijd interieurvormgevers, maar iedereen die iets kan betreffende woningbouw zonder dat ze er een stielman voor moeten aannemen krijgt mijn grootste respect.

Ga je naar de bioscoop om films te zien?

Onder andere.  En om me te ergeren aan de anderen hun popcorngekraak, aan de kostelijke prijzen, aan bakvissen die giechelen, aan mensen die praten tijdens de film, aan mensen die te luid praten tout court.  Voor mijn gemoed kijk ik dus beter thuis naar een film. . .

Sport je en zo ja welke sport?

Ik ga drie keer per week gaan joggen.  Lees: rood aanlopen, zweten uit mijn haar, mezelf oppeppen om verder te doen, zappend op mijn gsmradio, daarna kijk ik heel trots naar mijn runkeeper hoe ver en hoe fantastisch ik het wel niet heb gedaan om dan stoefend thuis te komen.

Andere hobbies?

In bloggen kruipt tijd, ik lees ook altijd.

Heb je een wagen? Dewelke?

Ja, twee zelfs. . . luxe die jammergenoeg niet overbodig is, anders deed ik er één weg.  Een toyota Yaris die 14 jaar geworden is dit jaar en een mommiemobiel toyota corolla verso waar er zo danig veel plaats in is dat dingen beginnen rondrollen als je een bocht neemt

En last but not least (en let op uw woorden :-)); kat of hond?

Ja, ik ben een kattenmens, altijd al geweest.  Marbel is mijn 4 jarige kattin, (zie foto), ze werd een beetje emotioneel verwaarloosd toen onze zoon werd geboren waardoor ze minder aanhankelijk is maar ik zie ze nog steeds heel graag en soms komt ze nog wel eens shnuggelen, of voor mijn voeten lopen als ik met een berg was passeer, of springt ze op de keukentafel om eten te stelen.

wpid-DSC_0061.jpg

Ze heeft niet altijd zo’n fluogroene ogen, enkel als ze vindt dat het maar eens genoeg moet zijn met foto’s nemen en er eens aan whiskas mag gedacht worden.

De blogs die ik tag:

An Nelissen 

Joke Depouvre

Elise schrijft

sofinesse

storm

we zijn nog maar aan vijf zeg

sstrid

LJ

kristien

das 8

nog 3…

ja gow, we stoppen ermee…8 moet voldoende zijn.

De vragen voor hen zijn:

1) Wat is het irritantste van het irritantste dat er bestaat?

2) Favoriete CD ever?

3) Hoe zou je reageren als er iemand die je maar half kent zegt “amaai, das echt typisch jij hé”

4) Welke slechte eigenschap bij iemand kan je nog door de vingers zien?

5) Wanneer moest je nog eens echt dringend naar het toilet zonder dat er één in de verste verte te bespeuren viel?

6) Erger jij je ook soms aan facebook?

7) Noem één iets dat je alleen maar doet als er niemand in de buurt is.

8) Verzamel je iets?

Voila, that should do it. . .gemakkelijk bloggen, het mag al eens op zondagvoormiddag hé!?

4 reacties

  1. Toch plezant zo’n kettingbrief nominatie. Ik leer je wat beter kennen en in jouw lijstje staan een aantal blogs die ik ook volg maar ook een heleboel die ik nog niet ken. Ik ga zeker een kijkje nemen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s