Dat Tiny nog maar 2 maanden blogt, dat wist ik helemaal niet, ik dacht “oeh, een blog die ik gewoonweg nog nooit ontdekt heb”. Alsof ze het al jaren doet! Bij deze: Tiny, merci voor de tag en keep on blogging, je doet het geweldig leuk!

De “regels” van deze tag zijn:

  • Tag 5 andere bloggers om deze tag te doen.
  • Maak de naam bekend van diegene waardoor je genomineerd bent in je artikel.
  • Noem 5 redenen waarom jij lacht of blij bent.
  • Kopieer deze regels en zet ze in jouw artikel.
  • Kopieer de TAG afbeelding en plaats die in jouw artikel.

Vijf redenen waarom ik glimlach/lach.

In feite lach of glimlach ik alleen als ik het meen. Dat maakt het extra leuk om er één te verkrijgen van mij, tegelijkertijd maakt dat mij extra afstandelijk. Want het is niet omdat ik niet glimlach of lach dat ik je daarom niet leuk of interessant vind. Het is dan ook een mirakel dat ik een man gevonden heb want ervaring (en alle boekskes) leert me dat lachende vrouwen meer aantrek hebben.

1) De uitspraken van mijn zoon. Zoals vorige zaterdag in Planckendael. Een moeder passeert met haar krijsende kind in de armen (been there, done that) waarop mijn 3-jarige zegt “jaa! ik hoor al een aapje!”

2) De hartslag horen van mijn ongeboren kind. “Doedoedoedoedoedoe”, altijd een goed teken en een reden voor instant smiling.

3) Post. Als in: kaartjes, briefjes of aankondigingen. Van een factuur krijg ik echter het zuur.

4) Iemand die valt, struikelt of door zijn eigen dommigheid pijn heeft. “The Science Of Stupid” op National Geographic is daar het gepaste programma voor.

5) Een perfecte zin in een geweldig boek. Zo’n zin die je een aantal keer herleest alvorens verder te lezen. Murakami is er meester in.

 

Gezien de tag al goed zijn deel doet in blogland ga ik alleen MissAnstro taggen.

7 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s