Wist je dat:

* Ik blijkbaar over een heel arsenaal aan babykousjes beschik?  Ik niet meer.  Dat was compleet weg uit mijn geheugen.

wpid-img_20150130_143638.jpg

* Het maar 11 weken meer is tegen dat we hier een volledige metamorfose ondergaan in dit gezin?  Ik niet.  Ik tel de weken niet, zou ik beter eens beginnen doen, dan schrik ik niet zo dat het ineens zo dichtbij blijkt te komen.

wpid-20150129_1626002.jpg.jpeg

* Je dat helemaal letterlijk mag nemen als men je op een website waarschuwt voor het vroegtijdig verwijderen van cookies.  Een geboortelijst aanleggen bij een grote winkelketen kan je dit leren.  Zo maakte ik een geweldig mooie kladversie van de geboortelijst en werd ik alsnog gewaarschuwd voor het feit “indien u uw cookies op uw computer verwijdert zal ook uw kladversie verwijderd worden”.  Blijkt dat onze laptop dat allemaal netjes vanzelf doet, dat verwijderen van die cookies.  En daarmee gepaard ook mijn kladgeboortelijst.  Bummer!

wpid-20150201_1912192.jpg.jpeg

* Je zou denken, van een tweede kindje, dat zal een korte lijst zijn.  Niets is minder waar.  Ik blijk toch nog een aantal zaken nodig te hebben (of niet nodig te hebben maar graag te willen…)

* Je honingraatjes kan creëren op je gezicht door met een matrasbeschermer te slapen.  Je kunt ook wafeltjes op je kont creëren door als kind met je blote poep tegen zo’n ouderwetse gaschauffage te staan terwijl je je pyjamaatje aandoet.  Al zal ik hierover niet uitweiden aangezien het slachtoffer in kwestie meeleest…

wpid-20150201_1414052.jpg.jpeg

* Ik me ingeschreven heb voor de #boostyourpositivity-challenge van Danone.  Vanaf morgen kun je hier dus onder deze # een postje verwachten.  En indien u ook gaat naar de blogbrunch gepaard met dit evenement, dan kun je mij daar in levende lijve (en dat is momenteel heel wat) ontmoeten.  Tenzij ik alsnog out chicken en beslis dat ik niet graag ergens alleen naartoe ga waar ik in feite niemand echt ken…pok pok pok pok pok!

13 reacties

  1. Een boostyourpositivity-challenge van Danone? Qué?

    Het automatisch verwijderen van cookies kun je uitschakelen. Handmatige verwijdering lijkt me veiliger, eigenlijk.

  2. Ik heb eens gekeken naar de challenge, maar k ben weer niet helemaal mee wat het inhoudt hoor! Zou k ouder worden? IK moet hoe dan ook rap ne keer terug in gang schieten met het bloggen. Gisteren begonnen, maar het trok op niets,en alles gedeleted. Succes met je geboortelijst!

  3. Tja, op het vlak van een ‘kip’ te zijn om naar zo’n evenement te gaan in je eentje – you’re not alone! Heb er hier ook al over zitten piekeren…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s