Het idee stal ik bij Madrina, ik geef mijn eigen invulling van ABC-overzichtje van enkele hersenkronkels en belevenissen.

Sinds enkele dagen ben ik officieel aan het Aftellen.  De baby kan volgens mij nu niet meer snel genoeg komen, ik hoop stiekem dat mijn water binnenkort Breekt zodat ik kan vertrekken.  Niet dat ik mezelf onder Classy beschouw, maar zo Dik rondlopen, het is nu niet bepaald een sexy iets, zo’n voorwaartse ton.  Ook Elegant uit een zetel komen is een verloren zaak de laatste tijd.  Het wordt een Ferme kerel, met lange benen en een serieus gewicht volgens de Gynaecoloog .  Ook dat speelt mee in mijn verlangen om hem binnenkort te begroeten, het liefst nadat ik een Heel chille bevalling achter de rug heb uiteraard. (Unicorns do exist!)

De iPad is ondertussen al goed Ingeburgerd in mijn leven.  Ik won dan nog eens een boek over apps bij Josie waardoor ik binnenkort uw appqueen ben.  You name it, I’ll app it.

Gisteren ging ik ook nog langs bij de Kapper en de pedicure.  Een laatste “verwennerijtje”, al kan je likdoorns laten wegkappen moeilijk verwennerij noemen.

wpid-20150408_1440472.jpg.jpeg wpid-20150408_1058252.jpg.jpeg

De eerste Lentezon lokte ons naar buiten het voorbije weekend.  Ik deed van Magico met een glas, en Neen, het eindigde niet op de grond. (pause voor applaus)

wpid-img_20150405_135516.jpg

Onze gastheer en gastvrouw van het paasontbijt kregen een boeket Poppy’s.  In de winkel dacht ik eventjes dat het valse bloemen waren, onderweg naar Brugge (waar ze wonen) wist ik wel beter, mijn t-shirt volledig in poppyprut.

wpid-img_20150405_083556.jpg

(en voor de Q moet ik eventjes een zijspoor nemen.  Ik droomde vorige week drie nachten op rij over Kurt Rogiers.  Vermoedelijk nadat ik tijdens het radiozappen eventjes naar Q-music had geluisterd.  Maar drie nachten na elkaar, dat schept een band Kurt, dat schept een band!)

Roderik, zo heet mijn broer.  Jaja Ro, het gaat eventjes over jou.  En over het feit dat ik jou niet had herkend op de foto in de Knack-boekenbijlage.

wpid-20150330_1312572.jpg.jpeg

En neen, ik ga het niet wijten aan “elkaar niet voldoende zien”, het is redelijk goed meegevallen de laatste maanden!

De boeken zijn er gelukkig nog om occasionele Slapeloosheid op te lossen.

wpid-20150406_0510272.jpg.jpeg

04u: Dat is meestal het uur waarop ik wakker word.  Soms helpt het om na de sanitaire Tussenstop terug in bed te kruipen, maar soms is het om zeep en lees ik een uurtje in de zetel beneden om dan rustig daar nog een Uiltje te knappen.  (En wie heeft die uitspraak in godsnaam uitgevonden en waar komt het vandaan??)

U denkt waarschijnlijk: is het nu nog altijd niet Voorbij, die letterzever?

Neen, ik heb nog een What the f-ck-foto:

wpid-20150329_2045572.jpg.jpeg

Ook al is deze heel blurry, het kapsel van de linkse is de What The F-ck en het feit dat de rechtse eigenlijk de vrouw in het spel is: X & got a bit loopy I guess tijdens SYTYCD.  Soit, elk zijn goesting, Zonder nog veel meer woorden daaraan vuil te maken.

Nah!

11 reacties

  1. Leuk gedaan! En terecht dat je gaat voor nog wat verwennerij, al snap ik wel dat pedicure daar niet helemaal onder valt (aangezien ik de eeltvoeten van mijn moeder en grootmoeder geërfd heb, boehoe).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s