wpid-20150402_0908382.jpg.jpeg

There.  I cooked.

Ik zag de postbode gisteren toekomen.  Het is altijd een goed signaal als hij uit zijn auto moet komen om jouw post te leveren.  Gewone post steekt hij door zijn raampje in de brievenbus.

wpid-20150401_0951012.jpg.jpeg

Oh yes.  Een grote doos.  Of ik even wou aftekenen.  Do I or what??

wpid-20150401_0951572.jpg.jpeg

Ik stierf eerst een klein beetje want zelfs toen ik de grote doos opende was ik nog steeds niet zeker wat er nu juist inzat.  Ik had een vermoeden dat het eindelijk de iPad ging zijn maar toch kon ik het niet laten om een klein beetje rond te huppelen als een klein kind toen ik hem uitpakte.

En ik word groot.  Eindelijk.  Ik installeerde feedly.  Inderdaad, ik was nog zo’n meisje dat blogs in haar favorieten opsloeg en op een vrij moment elke blog aanklikte om te zien of er iets nieuws was gepost.  Na de boostyourpositivity-challenge werd dit echt onhaalbaar, ik had er zoveel meer staan!  Nu ik feedly heb zie ik meteen waar ik moet zijn. (ik zie u wel met uw ogen draaien, maar kom, ik ben een computernitwit, laat mij een keer content zijn!)  Ik downloade (is dat nu met één d of met twee d’s?) ook Evernote.  Voorlopig staat er nog maar één notitie in want ik ben nog steeds fan van notitieboekjes, ik heb er nog een tweetal die onrustig onbeschreven op mijn krabbels liggen te wachten.  Maar wie weet, Evernote zal er misschien ooit nog aan te pas komen.  Josie zal trots zijn op mij ;-).

En verder krijg ik soms de vraag “en kun je je nog bezighouden thuis?”.  Jongens toch.  Ik ben nu 2,5 maanden thuis en ik heb mij nog geen seconde verveeld.  Ik zou het iedereen aanraden om eens drie maanden thuis te blijven.  Wat je allemaal voor elkaar krijgt.  Kamers verbouwen, garage uitmesten, het washok uitroefelen.  De laatste 2 weken doe ik het wel rustiger aan, ik voel dat mijn lichaam niet meer akkoord gaat met teveel activiteit, maar geen nood: ik lees boeken, kijk series èn: ik ontdekte TLC (was dat vroeger ook geen meidengroepje?). Buddy the cakeboss, I didn’t know I was pregnant, Say Yes To The Dress, too much!  Moest ik nu nog zo’n persoon zijn die strijkt, ik deed het samen met TLC.

“En heb je dan geen van die vuile goestjes?”  Bwah, ik heb altijd vuile goestjes, zwanger of niet.  Dat gaat periodisch over zure spekken, deze blijft toch altijd terugkeren.  Als er iets is dat een bepaald dieet aan flarden kan schieten bij mij, dan zijn het wel zure spekken.  Soms zijn het ook belegde broodjes, het liefste met kaas en hesp en uiteraard mayonaise.  Als je dan toch vettig gaat, doet het dan ineens goed.  Momenteel ben ik verslingerd aan Aiki Supernoodles.  Het enige dat ik niet wil, is dat iemand me ze effectief ziet eten, want djeezes, dat kun je toch niet proper eten?

wpid-20150331_1112532.jpg.jpeg

Die pasta’s kun je al bijna niet op een lepel draaien zonder dat de hele keukentafel in curryspetters zijn.  Je wil niet weten hoe ik die eet, maar er komt een keukenhanddoek aan te pas.  De madammekes in Say Yes To The Dress zouden gillend weglopen moest ik dit soldaat maken bij hun trouwkleedje.

21 reacties

 1. Haha Aiki dat heb ik tijdens mijn studententijd zo veel gegeten. Die uit de potjes met kip. Inderdaad dat kan je niet proper eten! MIjn vriend was begin deze week ziek thuis en toen hij er gisteren begon door te komen, had hij ook Aiki gegeten. Ik herken die geur nog steeds uit de duizenden.

   1. Ik was nu toch ook aan het denken dat ik die altijd op het vuur laat staan tot de noodles al het water opgeslorpt hebben… Zo lijkt het me echt niet prettig (of lekker).

 2. Hoera voor Evernote! Ik zeg het je, ge gaat dat al snel niet meer kunnen missen. Net als Feedly.
  Heb hier nog een potje Aiki staan. Vervaldatum nadert, ga het dus binnenkort ook eens moeten klaarmaken. En als ik het ga opeten ga ik nu zo hard aan je blogpost moeten denken 🙂
  En ik ken het nr van de zender van TLC al vanbuiten. Da’s geen goed nieuws voor mijn productiviteit 😉

 3. Oh! Die opmerkingen van verveel je je nog niet??? Vreselijk. Ik bleef ook thuis vanaf het moment dat het mocht tot 6 maanden erna en ik heb me geen ene seconde verveeld. Geniet er vooral van zou ik zeggen het zal gauw genoeg nog drukker worden 🙂

 4. Ik heb al veel gehoord van die TLC… best dat ik er vér uit de buurt blijf of mijn hersens gaan afsterven en ik doe niks meer buiten werken en TLC kijken. (Ben rap verslaafd aan tv-programma’s.) Ik zou direct tekenen voor een paar maanden thuis, maar dan liefst zonder zwanger buikje 😉 amai, mijn kot zou blinken van onder tot boven en ik zou misschien eindelijk eens aan foto’s inscannen kunnen toekomen, of andere van die belachelijk tijdsrovende dingen waar ik nu dus nooit tijd voor heb.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s