Met ups en downs. Zo gaat het leven. Daar ontsnapt niemand aan. Soms zijn er meer downs dan ups, soms schijnt de zon als nooit daarvoor. Het positieve in mijn leven is: ik heb al jaren iemand die alle toppen en dalen samen met mij trotseert. Hij moet daarvoor niet altijd mijn hand vasthouden, ik weet dat hij er is. Soms loopt hij achter mij, ik weet dat hij me vangt als ik val. Soms loopt hij voor mij, hij weet dat ik er voor hem ben. Meestal loopt hij gewoon naast mij, lekker keuvelend. Daar moeten niet altijd grote woorden aan verspild worden. Negen jaar geleden werden we een koppel, ze zeggen soms, 7 vette jaren, 7 magere. Ik voel er niets van, ieder jaar wordt vetter en vetter. Ieder jaar ben ik meer en meer overtuigd van mijn gevoelens en mijn keuze voor hem. Ook al zeg ik het niet veel, het is wel degelijk zo: hij is de man van mijn leven.

Happy Anniversary honey x

14 reacties

  1. Mooi, goed dat je je realiseert hoeveel geluk het is om samen te mogen zijn met iemand en dat dat steeds mooier kan worden.

  2. Mooi Liese, proficiat en geniet vooral nog veel van mekaar in de komende jaren samen met de kindjes. Waar blijft die tweede trouwens ? Iedereen zaagt ondertussen aan je oren zeker ? Succes als het zover is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s