Ik moet aan Intergalactic van Beastie Boys denken als ik de benaming van mijn award herhaal: The Versatile Blogger Award.  Phoew, een hele typhand vol.  (en nu denk je: mo wuk? Wat hebben de Beastie Boys daarmee te maken? In de songtekst van “Intergalactic” komt er “Maybe it’s because I’m so versatile” voor.  Echt, hoor maar op het filmpje op 1:18!  Ja, ok, het is misschien ver gezocht, maar mijn hersenen maken soms vreemde sprongetjes, een beetje zoals een kitten die zo met zijn vier poten tegelijkertijd springt als er een pluisje passeert en hij zich een accident verschiet.  Je mag het daarmee vergelijken eigenlijk, ik ga niet boos zijn.)
Volgens een vlugge opzoeking op Google wil “versatile” het volgende zeggen:
1 (of people etc) able to turn easily and successfully from one task, activity or occupation to another
Ewel Sarah van Me, Myself and We, merci daarvoor.  Ik heb niet veel talenten, maar ik denk dat dat er wel één van is.

De 7 weetjes die je over Liese moet weten als je een ander onder tafel wil stoefen met je kennis over mij.  Jawel, door deze weetjes weet jij meer dan sommige anderen die mij al jaren kennen.
 • ik hou van tuinkabouters maar het is niet allemaal gelijk welke.  Als ze een dwaze kop hebben of ze zien er saai uit, dan wil ik ze niet.  Als hun oogjes niet mooi afgewerkt zijn of als ze geen tuinbroek dragen zijn ze niet welkom.  Kabouters zonder echte kaboutermuts vallen af.  Zonder kleur komen ze niet door de deur.  Jawel, je mag mij een kabouterdiscrimineerder noemen.  Ik ga daar niet boos om zijn.
 • met sterretjes scoor altijd bij mij.  Sterretjes rocken bigtime!  Al zou ik mijn kop er wel niet mee vol laten tatoeëren
 • een tuinkabouter met een sterrenkostuum lijkt me dan ook wel het ideale geschenk voor mij. (24 augustus mensen, 24 augustus)
 •  ik zou wel daadkrachtiger willen zijn.  Tegelijkertijd denk ik: pfff, daadkracht.  Mijn hoofd maakt soms wel eens kortsluiting op zo’n thema’s.
 •  ik heb ALTIJD een liedje in mijn hoofd.  Momenteel “Zij” van Marco Borsato.  Help mij.  Nu.
 •  stiekem hoop ik dat mijn zoon ook een boekenliefhebber wordt.  Als het bij de oudste niet lukt dan ga ik die hoop op mijn jongste projecteren.  Waarvoor heb je anders twee kinderen? 😉
 • soms denk ik dat mensen mijn grapjes niet doorhebben.  Daarom zet ik er soms een 😉 bij.
Soit: 15 nomineren.  Feitje nummer 8: ik ben een beetje eigenzinnig.  Dus dat doe ik lekker niet.  Maar feel free om hem over te nemen!  En merci Me, Myself and We! (hihi, rijmt)

15 reacties

 1. De meeste droooomen zijn bedrog, maar als ik wakker word naast jou dan droom ik nog…. ik voel je haren en zie je gezicht, je bent een droom die naast me liiiigt…. Is ’t beter nu? 😉 😉

 2. Meen je dat nu echt van die tuinkabouters? 1 van de dingen die ik echt verafschuw. Tuinkabouters begot. Voel je niet beledigd hoor. Zag dat iets van mensen boven de zeventig ofzo en dan nog dacht ik altijd WHY?
  Enfin, kon me nog eens ergeren. 😉😆

 3. Wij hebben véél tuinkabouters, echt. Ik gok: een stuk of 40, van groot en klein, zowel binnen als buiten. En die zijn echt mooi want ze moeten ook aan veel voorwaarden voldoen. Waarvan de belangrijkste: een baard.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s