Toen we in december 2014 vooruitkeken naar 2015 wisten we wel dat er een grote verandering op til was, het zou een jaar zonder slaap en met veel extra liefde worden.  Dat van die liefde bleek volledig waar, de rest viel al bij al wel mee.  De grote impact die ik had voorzien met de komst van de baby bleek overdreven, een baby opkweken is ook deze keer niet zo moeilijk als ik altijd heb gedacht, ik voorzie altijd voldoende ruimte voor drama om dan te merken dat het eigenlijk wel meevalt.  Er waren wel nog grote veranderingen.  Zo maakte de echtgenoot een carrière switch om u tegen te zeggen.  Dat zorgde voor een extra drukke kraamtijd aangezien hij 1 week na mijn bevalling startte op zijn nieuwe werk.  Anyway, alles passeert.  Hieronder nog enkele beelden die me zijn bijgebleven van 2015:

we ruilden onze zolder in voor twee kinderkamers
we ruilden onze zolder in voor twee kinderkamers
2015-02-27 14.48.48
2015, het jaar van de selfies en de tulpen
2015-04-12 09.27.19-1
April 2015. Geen woorden nodig?
23 april 2015: lifechanging moments
23 april 2015: lifechanging moments
IMG_7334
23 april: De start van een broertjesrelatie die nog steeds in stijgende lijn is
2015-04-27 12.59.29
28 april, de thuiskomst van Linus. Toen de lakentjes nog groot genoeg en zonder spuugvlekken waren.
We kregen er nog een derde gezinslid bij!
We kregen er nog een derde gezinslid bij!
16 juni: Ilja wordt 4 jaar
16 juni: Ilja wordt 4 jaar
Juli 2015: Waterpret in Centerparcs
Juli 2015: Waterpret in Centerparcs
IMG_7870
Zomer 2015: een konijn voedert een vogeljong?
Meter en peter: coolness for life!
Meter en peter: coolness for life!
18 oktober 2015: 6 maanden na mijn bevalling loop ik voor het eerst 8,5 km.
18 oktober 2015: 6 maanden na mijn bevalling loop ik voor het eerst 8,5 km.
November 2015: brothers in arms (of in pyjama's)
November 2015: brothers in arms (of in pyjama’s)

Aan jullie allemaal: geweldige feestdagen toegewenst, net op de manier zoals je ze zelf wil vieren.  Is dat in een spetterend tuxedo en een glitterjurk of liever op pantoffels in je onesie.  Als het maar je goesting is!

37 reacties

  1. Wel, ik ben er nog niet uit wat de dresscode hier zal zijn. Maar anyway, we zullen er van genieten! Geniet er ook met volle teugen van samen met de kleine dreumesen ( is dat nu met 1 s of met twee ss ?? ) Veel plezier en een nieuw jaar boordevol aangename verrassingen.

  2. Ik denk dat ik ga voor een combinatie van little black dress en pantoffels. Very stylish en very comfy 🙂 Niemand ziet mijn voeten toch als ik aan tafel zit? 🙂 Ook voor jullie fijne feesten en een gelukkig 2016!

  3. Altijd ontspannend lezen je blog, de juiste woorden op het juiste moment… ik zou zeggen: doe zo verder in 2016 ( very juf-ish) en blijf gewoon je (h)eerlijke zelf 😉

  4. Een bijzonder fijne fotoreeks van een duidelijk erg gevuld jaar. Op naar 2016! Ik wens jullie alvast prettige feesten en een hyperfantastisch 2016!

  5. Moh, wat een schattigaards op die foto’s! En jup, een konijn + vogeljong in de lucht, geen twijfel mogelijk 🙂 En dan nu: op naar een geweldig 2016!

  6. Mijn lief begon ook op een nieuwe job twee weken na mijn bevalling en dat bleek toch echt geen goede timing te zijn! Ik heb daar op gevloekt, zeker omdat hij dan ook nog een cursus begon. Maar ondertussen is dat allemaal gestabiliseerd. Ik maak soms wat drama (vooral uit slaapgebrek), maar kijk, hij sliep tot 5u vannacht (yes! yes! yes!) dus het komt allemaal goed…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s