Op 1 november kwam Karin van Mom Runs The City langs voor haar rubriek “Mom Runs The City”.  Voor dit onderdeel van haar blog bezoekt ze lopende mama’s die hun verhaal willen delen.  In vergelijking met sommige andere loopsters die ze interviewde ben ik maar een treuzeltreeze maar het was wel een verrijkende ervaring en het is altijd leuk om nieuwe mensen te leren kennen via de blog.

We liepen in mijn hometown.  Ik probeerde een korter pad te zoeken waar er toch enkele bezienswaardigheden op te vinden waren.  Karin nam foto’s en we probeerden ondertussen te babbelen.  Zelf ben ik niet gewoon om te babbelen tijdens het lopen dus ik was al vlug buiten adem.  Misschien zat het feestje van de avond voordien ook wel een beetje in mijn loopschoenen.  Maar soit…

Het verhaal kun je HIER lezen.  Inclusief foto’s van ons samen en van mij alleen, er is geen model aan mij verloren gegaan, maar Karin maakte er echt haar werk van.

Zelf nam ik uiteraard ook wat foto’s van The Making Of. 

img_20161101_164038.jpgimg_20161101_104344.jpgimg_20161102_095311.jpg

img_20161101_105245.jpgimg_20161101_105356.jpg

Meer Mom Runs The City-verhalen lezen?  Volg Karin haar mooi uitgewerkte blog!

 

5 reacties

  1. Mo how gij zijt toch helemaal geen treuzeltreze!
    Altijd leuk om nieuwe mensen te leren kennen via je blog he.
    Breng je op 9/12 je agenda mee? Dan leggen wij onze brunch in Gent vast want je hebt die nog te goed van mij he!
    X

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s