Mijn kippen zijn arrogante fuckers.

…ik moet even nuanceren misschien….

Het zijn niet àltijd arrogante fuckers.  Het gebeurt wel eens dat ze in feite content zijn van mij te zien.  Dan kom ik aan de zijkant van ons huis aan hun draad staan en dan zijn ze best wel vriendelijk.  Hun kopje door de draad steken, een keer curieuzeneuzen.  Een occasionele “pok”. Als ze mij echter met een kom etensrestjes horen toekomen dan spurten ze gelijk bezetenen over het plein om als eerste te spotten wat er in de kom zit.  En dan komt het arrogante gedeelte….

…kom ik daar al met geraspte wortelen, een overschotje sla of wat tomaatjes die te lang in de frigo hebben gestaan dan draaien ze parmantig hun kont en trappelen ze terug van waar ze kwamen.  Had ik hen daarvoor uit hun stofbad laten komen?  Durf ik daar serieus te staan met rauwe groenten of gegrilde courgette?  Ik zie hen nog net niet hoofdschudden als ze op hun stappen terugkeren.

img_6340

Geen gekookte pasta of een restje aardappelen?  Geen kippengraan?  Talk to the wing bitch!

img_6338

 

12 reacties

  1. Ik heb zelfs zo’n onnozel kieken dat half vliegend naar het eten stormt, om er daarna wegens de pikorde van onze overjaarse Stippy (ook zo’n Sussex) niet te mogen aankomen.
    Hier is sla wel een hit, al de rest is ook maar zozo.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s