gestemd

Mijn lief werd door zijn zus genomineerd voor “Zorgkundige van het jaar”. Hij zit momenteel in zijn blok omdat hij verder studeert voor verpleegkundige. Toch namen we tijd om vrienden en familie te spammen om op hem te stemmen en uiteraard heb ik ook zelf gestemd. Het zou fijn zijn moesten jullie ook willen stemmen. Dit kan door HIER te klikken. Opgelet, er moet een bevestiging van je stem gebeuren via een mail die bij de meeste mensen in de spamfolder is terechtgekomen…(eeuwige Liese-dankbaarheid komt jullie toegewaaid…. 😉 )

gedronken

Bij onze eerste nieuwjaarsdate met de peter van Ilja dronken we kofferkoffie na een ijskoude wandeling. We volgden de Pietje Pinkelhoutroute in Langemark, een aanrader als je met kinderen wil gaan stappen.

gebabbeld

Tijdens het weekend ging ik naar mijn meme om een drempelpraatje te houden. Ze wou zo graag dat ik binnenkwam maar dat doe ik niet. Ze stond erop dat ik toch minstens één van haar wafeltjes at en even later stond ik te kruimelen op haar oprit. De gesprekjes zijn altijd kort en ze begrijpt me niet zo goed met mijn mondmasker maar ik neem liever geen risico.

gejammerd

Als ik in de spiegel keek de laatste tijd. Want aiaiai, mijn vel is een ramp. Door het veelvuldige mondmaskergebruik sta ik vol pukkels op mijn kin en kaken. Ik hoop maar dat ik er geen littekens aan overhoud want het is toch moeilijk om daar af te blijven vind ik. Ineens voel ik me weer 16, subiet probeer ik weer krampachtig sigaretten te scoren.

genachtbraakt

Toen Ilja donderdagnacht ineens opstond om iets te drinken kon ik de slaap niet meer vatten. Van 01u58 tot 5u was het van draaien en keren, ook al was ik niet echt aan het piekeren. De oorzaak: te vlug na mijn avonddienst in mijn bed gestapt. Ik had de tijd niet genomen om te unwinden van het werk waardoor ik de verwerking had overgeslagen met alle gevolgen van dien. Om 5u ben ik dan maar gefrustreerd en oververmoeid opgestaan en beginnen bloggen.

gewhatsappt

Door het veelvuldige spammen van vrienden, collega’s en familie met die verkiezingslink kon ik via Whatsapp de draad oppikken met sommigen die ik nog niet veel had gehoord het voorbije jaar. Er waren zelf mensen bij die nog niet eens wisten dat mijn man nu in het ziekenhuis werkt. Hoewel ik niet graag ongevraagd in groepjes word toegevoegd blijft het toch een geweldig medium vind ik.

gerold

Bij de afbraak van mijn kerstboom probeer ik elk jaar om de kerstlichtjes zo treffelijk mogelijk op te rollen. Ik had al gemerkt bij het opzetten in het begin van december dat er hier en daar toch een onvermijdelijk lichtjesnestje was ontstaan en ik vrees dat ik het niet meer recht heb gekregen. Maar ik kan ze toch al enkele jaren zo goed als mogelijk ophangen zonder dat ik van schier frustratie mijn haar uit mijn hoofd snak.

Jullie het jaar goed ingezet?

19 reacties

  1. Last van wat acne rond de mond en op de neustop: check. Dat verschijnsel wordt toepasselijk mascne genoemd. Om een en ander te camoufleren in public life, draag ik dan maar een mondmasker. 😀

  2. Zelfs de stem van Pannenkoek heeft hij (en wees gerust dat die de doorslag zal geven).
    Een wafeltje eten bij meme – je kunt niet geloven wat ik zou ervoor zou over hebben om dat nog eens mee te maken (met mijn oma, uiteraard!).

  3. Gestemd! Veel respect voor al wie in de zorgsector wil werken of al werkt. Ja, die lichtjes probeer ik ook altijd heel netjes op te rollen, anders zit je volgend jaar met de gebakken peren.

  4. Mijn avondritueel is zooo belangrijk maar ik durf het al eens overslaan en toch langer voor de tv blijven plakken. Gevolg: als ik dan ’s nachts wakker word bv omdat ik naar de wc moet, lig ik soms lang te draaien.
    Ik kocht enkelvoudige lichtsnoeren, die raken zo snel niet in de knoop. Ik heb nooit het nut gesnapt van die dubbele snoeren; degene die dat heeft uitgevonden deed dat toch om mensen te pesten nee?!
    En damn die wafeltjes zagen er goed uit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s