Gelukkig zijn er mooie zonsopgangen dezer dagen! (pic by Linus)

Ik moest vanmorgen op mijn horloge kijken om te weten welke dag we zijn. Tot op woensdag kon ik dat perfect zeggen, we grapten nog tegen elkaar dat de kinderen direct wisten dat het cornflakesdag was. (We hebben zo’n afspraak waarop ze enkel op woensdag en zondag cornflakes mogen eten). Vandaag twijfelde ik echt. Ik zag ook wat carnavalsoutfits passeren op Instagram, de vrijdag voor de vakantie is dit ook bij onze kinderen op school een traditie. Jammergenoeg viert hier geen enkel kind carnaval. Dat maakt de quarantaine voor onze jongens ergens wel draaglijk, want hun school is sowieso niet open en dat is nu een geluk bij een ongeluk eigenlijk, er is nog enigszins een beetje afleiding en structuur met schooltaken.

Pieter en ik zijn hier volle bak aan het hoesten. Van hem komt alles wat los, bij mij zit het goed vast. Ik heb vandaag wel een veel betere dag dan de voorbije twee, ik voelde me vanmorgen iets “normaler” dus kon ik me deze voormiddag best productief bezighouden. De koelkast uitgekuist, middagmaal gemaakt, wat wasjes gedraaid….maar na de macaroni volgde wel een serieuze middagdut om te recupereren. Mijn lichaam spreekt en ik luister. En niet alleen naar mijn lichaam maar ook naar de radio! Omdat ik nu al een tijdje naar de radio luister op een oud krakkemikkig dingetje bestelden we deze week toch een DAB+ radio. Het kleine radiootje van meme had echt zijn beste tijd gehad. Nu luisteren we afwisselend Willy, JOE 90’s en MNM hits. Het geluid uit het kleine bakje is onvoorstelbaar zuiver en na één dag ben ik al zo content met deze aankoop. Het maakt het vele thuisblijven een klein beetje aangenamer!

Mijn broer en zijn geweldige vriendin Melissa

Ondertussen moeten we lijdzaam toezien op de socials hoe de nieuwe boekbaby van mijn broer geboren is en hoe anderen hem netjes kunnen gaan kopen in de boekhandel. Ik verwacht mijn exemplaar ergens volgende week met de post. Daarna smijt ik alle boeken die ik momenteel lees eventjes aan de kant om voorrang te geven aan dat Monster. Bij interesse: rep je vliegensvlug naar de lokale boekhandelaar om hem aan te schaffen of als je liever een gesigneerd exemplaar wil, stuur me dan een mailtje via mijn contactformulier! Ik geef er binnenkort ook ééntje weg hier op de blog, stay tuned!

9 reacties

  1. Dat naar je lijf luisteren is nu cruciaal denk ik. En goed schrijven zit bij jullie duidelijk in de familie.
    Ik hoop dat de komende dagen vooruit vliegen en dat jullie quarantaine op die manier snel voorbij is.

  2. Ik was ook al van plan om Willy eens op te snorren op onze DAB+-radio, maar voorlopig staat hij nog vastgevroren op StuBru. Is Willy overigens wat?

    Je lichaam is een wijze mentor. Sla zijn raad dus nooit in de wind. Goede moed, aldaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s