1 ) Als mensen me wijzen op figuren in de wolken word ik dubbel vrolijk. Niet alleen omdat ik wolkenfiguren geweldige natuurfenomenen vind maar ook het feit dat iemand me erop wijst. Een gedeelde liefde voor wolkenwondertjes is altijd een mooie basis om mee te starten.

X-je

2 ) Kleurrijke sokken. Life is too short to wear boring socks right?

3 ) Dit nummer van de Fun Lovin’ Criminals:

and I’ll execute every motherf***** last one of ya! Geweldig om mee te brullen toch?

4 ) Een goed gesprek waarbij bepaalde puzzelstukjes op zijn plaats lijken te vallen.

5 ) De zelfvoldane blik van Freddie Mercury als hij over het podium schuift met zijn micro aan zo’n stokdinges. (Ja, ik weet dat hij al jaar en dag gestorven is, maar toch maakt die man mij vrolijk).

6 ) Het schattige gezichtje van mijn mantepaard.

7 ) Fashionista-vogelverschrikkers. De zaaiperiode is nu wel eventjes gepasseerd maar als ik vogelverschrikkers zie staan op de velden ben ik gefascineerd door ze. We kunnen zelfs van een lichte obsessie spreken. Wie maakt die poppen en hoeveel fun hebben de makers gehad om hem of haar aan te kleden? Zou je daar een stiel van kunnen maken?

8 ) Terug gekatapulteerd worden naar het jaar 1992 als ik om één of andere bizarre reden terugdenk aan de Pop Swatch die mijn nichtje Lies droeg. Hij zag er volgens mij exact zo uit:

Ik mocht hem ooit één keer aandoen en ik herinner me nog hoe bedwelmd ik erdoor was. Zoals hij er op deze foto uitziet zou ik hem direct weer dragen! Love it!.

9 ) Kattenfilmpjes. Kattenfilmpjes for days.

10 ) De platgedrukte mandarijn in de boekentas van Linus. Niet het feit dat ik alle kaftjes mandarijndruipend moest zien te redden of het extra werk doordat de boekentas moest gewassen worden. Neen, gewoon het feit dat zo’n gesmeusde mandarijn gebeurt. Ik moet daar mee lachen.

Waar word jij instant happy van?

18 reacties

  1. Freddy mag zo lang dood zijn, mij maakt hij ook altijd vrolijk. Ik ben ooit de party van mijn 50ste verjaardag begonnen met ‘don’t stop me now’ en dat knalde goed!

  2. Een nieuw receptje uitproberen dat meteen goed lukt. Een leerling die al een heel eind blijft struikelen over hetzelfde stukje leerstof en dan toch plots een eurekamomentje heeft. Een nieuw zakje koffiepads van ’t Molentje opendoen (mmmm die geur!). M’n aromadiffuser aansteken. Nieuwe deco uitstallen.

  3. Freddie Mercury is een god! Hoe goed die mens zich in zijn vel voelde op een podium, ’t is iets om jaloers op te zijn #lifegoals
    Ik word blij van naar de eendjes te kijken, of naar de vogeltjes die eten komen halen, op dit moment 🙂

  4. hihi je broodmannetje

    vroeger beschouwde ik kousen als iets noodzakelijk maar saai en vond ik het grootste gemak in allemaal dezelfde zwarte sokken te kopen…maar ik ben laatste jaren overstag gegaan voor wat kerstsokken en sindsdien heb ik ook wel door dat sokken gewoon vrolijk kunnen zijn en zelfs al zijn ze doorgaans verstopt, is het veel leuker om leuke motiefjes enz te kopen. Vooral mijn kinderen lopen met pizza sokken of met allerlei gekke dingen en dan ben ik jaloers en nu wil ook veel meer gekke sokken. Weg met mijn zwart assortiment!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s