Als er iets was wat ik wou vermijden dan is het wel een tweede coronabesmetting. Toen de jongens vorige week thuiszaten, ééntje in isolatie en ééntje niet is het blijkbaar niet gelukt om buiten schot te blijven. Na vier dagen testte ook Ilja positief en terwijl Linus alweer naar school mocht begon ik gisteren symptomen te krijgen die wezen op Covid. Snotterige niesbuien en een hoofd dat open en toe slaat. Een pcr-test bracht het verdict positief en dus moet ik ook een hele week in mijn kot blijven. Momenteel voel ik me niet te best maar het is draaglijk.

Of ik klaar ben voor de tweede ronde? Ben je daar ooit klaar voor eigenlijk? De besmetting in februari vorig jaar was alleszins geen pretje en de voorbije periode was sowieso al pittig, ik had het liever niet gehad. Dus neen. (De tips die ik in februari blijkbaar opschreef zou ik beter weer volgen al moet ik deze keer niet voor de kinderen zorgen overdag).

11 reacties

    1. Beterschap en courage nichtjes!
      Wij waren er ook met 4 aan in december met delta, als laatste in rij zat ik 17 dagen in Q 🙈 niet voor herhaling vatbaar dus nu hopen om buiten schot te blijven.. x

  1. Manlief heeft het in mei nog maar gehad, toen zat ik alleen beneden met de kids (manlief in isolatie boven). Nu was het de jongste die het vorige week vrijdag binnenbracht van school. Aangezien hij nog maar vijf is, gaan we hem niet afzonderen. Dus daarom hebben het nu allemaal en zitten we hier ook weeral in quarantaine. Blèh!! Veel courage daar!

  2. Dochterlief zit na 2 jaar nu ook thuis met haar gezin , alle 4 positief, binnengebracht door Kleine Prins van 5… het virus heeft de kleuters gevonden en vindt zo een nieuwe weg. Courage!

  3. Eigenlijk wel grappig hoe die programma’s in je hoofd blijven hangen hé. Ik las je titel automatisch op die manier en moest dan ook lachen toen ik het filmpje onderaan zag verschijnen. Maar dat dat vervelende virus nog eens voor een tweede keer kwam aanbellen is natuurlijk een pak minder grappig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s