Contact tracing. Weeral. Want ik had ze vorige week al 25 minuten aan de telefoon gehad na de eerste positieve test hier. Ik gaf aan dat ik me niet zo goed voelde en dat ik hoopte dat het weer geen 25 minuten ging duren, ze zei dat ze het kort ging houden.

Vooral de laatste vragen waren bijzonder lachwekkend: “Bent u de laatste twee dagen naar feestjes geweest?” Of ook: “Wanneer had u voor het laatst contact met uw echtgenoot?”…..euh vanmorgen? “Is er toevallig geen buur binnengekomen om een kopje suiker te lenen?”…nee toevallig geen gigantische taartenbak deze week neen.

25 minuten later was het gedaan.

“Ah, het is niet gelukt om het korter te houden mevrouw, sorry”. ’t Is niks jongske.

7 reacties

  1. Moesten ze de mensen die hoogrisico contact zijn dan nog effectief contacteren, maar dat gebeurt niet eens. Mijn moeder is verwittigd geweest toen mijn vader besmet was, maar die wonen samen! En wij, die zeker hoogrisico waren, hebben niets gehoord. Dat ze dan vragen naar een buur die even binnenkomt, dat is toch echt gewoon tijdsverlies, voor iedereen.

  2. Moh wat voor vragen stellen die allemaal? Bij mij niet hoor. Toen ik zei dat ik al in isolatie zat omdat mijn man eerder positief was en ik enkel 1 keer een boodschap gedaan had voordat ik symptomen had, heb ik geen extra vragen gekregen. Was heel snel voorbij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s