Opstarten en afwerken. Dat lijkt de tendens te zijn de laatste twee weken. De tijd gaat zo snel dat ik vergeet dat ik sommige dingen voor de laatste keer aan het doen ben op mijn werk. Het vorige weekend was bijvoorbeeld officieel mijn laatste werkend weekend. Met nog drie weken te gaan voelt het echter nog niet alsof ik afscheid moet nemen van bepaalde aspecten, ik heb juist het gevoel dat er nog heel wat zaken zijn die ik nog moet opnemen.

Tegelijk ben ik ook al gestart op mijn nieuwe dienst waardoor de twee jobs momenteel door elkaar stromen en ik een shitload aan overuren aan het opbouwen ben. De inhoud van beide jobs is ook enorm verschillend waardoor ik echt het gevoel heb ik dat ik in twee werelden leef momenteel. Maar ik ben nog altijd enthousiast en blij met de kans die ik krijg. Volg meer over ons nieuwe project op de Instagram-account of word lid van onze Facebookgroep!

En nu zijn we “olf oest” (half augustus voor de niet-West-Vlamingen) voorbij. Een beetje een tekenende datum in de zomer. De meeste mensen zijn herstart na het verlof en alles komt weer wat op gang. Ik denk al na over het najaar en er is alweer een solo-tripje geboekt!

Volgende week ben ik jarig, ik heb een dagje voor mezelf gepland en ’s avonds moest ik vrijhouden, dus ik ben benieuwd. Veertig worden, het blijft precies wat pieken bij mij. Beetje bleh zo….Geen idee waarom eigenlijk, rationeel besef ik maar al te goed dat het gewoon een stom cijfer is. Emotioneel lijkt een ander verhaal, ik moet er echt aan wennen. Maar ik laat alles wat over me stromen, ook de eigenaardige gevoelens die ik bij die 40 heb. Er zijn me al veel mensen voorgegaan…. 🙂

9 reacties

 1. Ik heb dat nooit zo goed begrepen, 40, 50… Ik denk dan altijd dat de omgeving bepaalt hoe je je voelt en dat je dat overneemt. Als je dat níet erg vindt, ben je automatisch abnormaal, want met 40 word je een fossiel??
  Ik wens je alvast een mooie verjaardag 🎂.

 2. Ik zou daarentegen wel weer eens veertig willen zijn. 😉 Het is allemaal een kwestie van perceptie, zeg ik u.
  Succes met je nieuwe carrièrewending. Geen idee wat ze inhoudt, dus ik ben benieuwd!

 3. Ik volg jouw nieuwe carrière wending al en vind het een top-initiatief! De twee jobs nu verenigingen lijkt me nu wel geen cadeau.
  Vier dat goed, die 40 net zoals je elke dag mag vieren. Het is immers maar een datum als een andere.

 4. Op werkvlak heb je alvast iets om je tanden in te zetten, hopelijk komt het enthousiasme voor je verjaardag zelf ook nog. Maar ik snap je wel hoor, ik zie de 40 ook naderen en voel er mij maar raar bij.

 5. 40 is maar een getal. Ik voel het verschil niet tussen de jaren met een 3 ervoor of deze met een 4. Enkel wat extra grijze haartjes (maar dat kan ook aan de dochter en/of het werk liggen) 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s